Even voorstellen...

Entertainmenthuis, onderdeel van productiebedrijf Threemagineers, is het artiesten- en evenementenbureau van Wesley Mölenberg en Stevie Thiessen. Wij maken hoogstaande acts, programma's en typetjes voor bedrijven, particulieren en media in eigen huis. Daarnaast ontwikkelen we theatrale concepten op maat. Bij alles wat we doen staat ''out of the box'' denken hoog in het vaandel, want alleen zo ontstaan unieke belevingen. Ben je naar iets echt bijzonders op zoek? Dan gaan we graag aan de slag en maken we je bedrijfsevent, mediaproductie, familiefeest, teamuitje, bruiloft of event onvergetelijk met ons entertainment!

In 2020...

besloten we te midden van de coronaperiode eenmanszaken Het Entertainmenthuis, SteviEvents en Tom & Lot Entertainment samen te voegen tot één bedrijf: Entertainmenthuis. Door verschillende expertises, jarenlange ervaring in het vakgebied en de gezamenlijke passie voor entertainment te bundelen, zorgen we op een krachtige manier voor toffe theatrale acts en events. In 2021 is er 'boven' Entertainmenthuis de naam Threemagineers ontstaan. Met Threemagineers ontwikkelen we theatershows en entertainmentconcepten. Mogelijk ken je ons van de landelijke theatershows Sinterklaas en De Magische Mijter of Sinterklaas en Het Snoepjesmysterie, de Theaterhoeve, De wereld van Bowi of Trouwbeurs Limburg.

Ons kantoor...

is gevestigd in het uit 1385 daterende rijksmonument Landgoed De Schinvelderhoeve in Schinveld (Limburg). Op deze prachtige evenementenlocatie maken wij onze acts, fabriceren we decors, is er ruimte voor creativiteit en slaan we onze pruiken, kostuums, attributen en decorstukken op. Daarnaast zorgt een prettige samenwerking met de locatie voor een partnerschap als het gaat om diverse events, het leveren van entertainment en een plek voor onze groepsprogramma's. Een afspraak met ons plannen? Dan horen we graag van je. Wij zorgen voor de koffie!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

We beloven je niet onnodig te spammen, maar laten alleen van ons horen als we iets tofs te melden hebben. Zo mis je niks van onze acts en events.

We luisteren met veel plezier naar wat we voor je kunnen betekenen! Vanuit onze kantoorlocatie, gelegen in het uit 1385 daterende rijksmonument Landgoed De Schinvelderhoeve, werken we dagelijks aan de leukste acts en events. We zetten graag net dat stapje extra als het gaat om een persoonlijke benadering en daarom heb je het gehele boekingsproces (voor, tijdens en na) contact met dezelfde contactpersoon. We zien je telefoontje, mail of appje graag verschijnen. Natuurlijk ontvangen we je ook op afspraak op ons kantoor, voor een kop verse bonenkoffie en een vrijblijvend gesprek.

Openingstijden

Op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Bel of app ons

We horen graag van je op nummer 085 - 060 96 26.

Wat heb je erin?

Kom je langs op ons kantoor? Dan zorgen wij voor de koffie!

Entertainmenthuis is onderdeel van Threemagineers

Landgoed De Schinvelderhoeve

Brunssummerstraat 65
6451 CR in Schinveld
Telefoon of WhatsApp: 085 - 060 96 26

E-mail: info@entertainmenthuis.nl
Geopend op werkdagen van 9.00-17.00