Maatwerk typetje of event?

Direct advies? Bel of app met 085 - 060 96 26

Wij houden van onze basisopties, maar het allerleukste blijft het leveren van maatwerk. Afgestemd op de wensen van de opdrachtgever, gaan wij aan de slag en leveren we door ''out of the box'' te denken, altijd een uniek en vernieuwend concept. Van sprankelende acts en typetjes op bruiloften en bedrijfsevents tot een evenement vanaf scratch en acteurs voor mediadoeleinden. Wanneer gaan we voor jou aan de slag?

Typetjes en Acts

De drijvende kracht achter de theatrale opties van Entertainmenthuis zijn enthousiaste, maar bovenal professionele entertainers en acteurs. Zij vergroten de tastbaarheid van een boodschap. Ze versterken hetgeen wat je met geschreven woorden niet kunt overbrengen. Of die boodschap nu puur vermaak, bedrijfsmatig, promotioneel of educatief is: zij geven de juiste smaak en feeling aan vele doeleinden. We hechten grote waarde aan het overbrengen van een gepaste en ultieme beleving, met de juiste 'touch'. Daarom helpen we je met veel plezier aan de juiste acteur, in bijpassende kleding en pruik, met de juiste act en dat met de afwerking zoals je van ons gewend bent.

Educatief en training

Acteurs zijn voor educatieve doeleinden onmisbaar. Zo leert men op deze manier bijvoorbeeld slechtnieuwsgesprekken voeren, producten of diensten verkopen en om te gaan met moeilijke situaties. Tijdens uiteenlopende rollenspellen ga je aan de slag met één of meerdere van onze acteurs, met als doel ervaring op te doen en theorie om te zetten in praktijk, om zo het optimale resultaat te behalen. Ook voor basisscholen zijn deze acteurs een krachtige toevoeging; wek een historisch persoon tot leven, simuleer gebeurtenissen en situaties of maak een theaterstuk op maat. Kortom, trainingsacteurs zijn van onschatbare waarde en een waardevolle investering.

Events

Wij hebben alles 'in huis' voor hippe bedrijfsevents, magische seizoensfeesten en theatrale concepten. Hierbij verzorgen we een gedetailleerd draaiboek, de juiste partners, de beste mensen op de vloer, alle benodigdheden en uiteindelijk een bruisend en uniek event. In nauwe samenspraak met jou als opdrachtgever, leveren een vrijblijvend voorstel om zo -samen- onvergetelijke events met een WOW-factor te creëren.

Een maatwerk act of event?
Bel/app ons op 085 - 060 96 26 of scroll verder voor een vrijblijvende offerte!

Vrijblijvende offerte aanvragen?


Maatwerk typetje vanaf €395,00 in een tijdbestek van 2 uur.
Prijzen voor maatwerk events zijn op aanvraag.
Events mogelijk op bedrijfs- of eventlocatie of bij een van onze partners.
✓ Prijzen voor educatietrajecten- en acteurs zijn op aanvraag.
€0,40 reiskosten p/km (v.v.).
Genoemde prijzen zijn exclusief 9% btw en reis- en transportkosten.

We luisteren met veel plezier naar wat we voor je kunnen betekenen! Vanuit onze kantoorlocatie, gelegen in het uit 1385 daterende rijksmonument Landgoed De Schinvelderhoeve, werken we dagelijks aan de leukste acts en events. We zetten graag net dat stapje extra als het gaat om een persoonlijke benadering en daarom heb je het gehele boekingsproces (voor, tijdens en na) contact met dezelfde contactpersoon. We zien je telefoontje, mail of appje graag verschijnen. Natuurlijk ontvangen we je ook op afspraak op ons kantoor, voor een kop verse bonenkoffie en een vrijblijvend gesprek.

Openingstijden

Op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Bel of app ons

We horen graag van je op nummer 085 - 060 96 26.

Wat heb je erin?

Kom je langs op ons kantoor? Dan zorgen wij voor de koffie!

Entertainmenthuis is onderdeel van Threemagineers

Landgoed De Schinvelderhoeve

Brunssummerstraat 65
6451 CR in Schinveld
Telefoon of WhatsApp: 085 - 060 96 26

E-mail: info@entertainmenthuis.nl
Geopend op werkdagen van 9.00-17.00