fbpx

     ⭐ Advies op maat? +31 (0)6 - 51 74 15 92 ⭐ ma - zo: 9:00 uur t/m 17:00 uur

⭐ Acteurs

De drijvende kracht achter de theatrale opties van Entertainmenthuis zijn enthousiaste, maar bovenal professionele entertainers en acteurs. Zij vergroten de tastbaarheid van een boodschap. Ze versterken hetgeen wat je met geschreven woorden niet kunt overbrengen. Of die boodschap nu bedrijfsmatig, promotioneel, educatief of puur vermaak is: zij geven de juiste smaak en feeling aan vele doeleinden. We hechten grote waarde aan het overbrengen van een gepaste en ultieme beleving, met de juiste 'touch'. Naast dat we onze acts, programma's en shows zo veel mogelijk op maat leveren, is het ook mogelijk maatwerk te leveren vanaf scratch. Kortom, wij zijn experts in het flexibel meeveren op jouw wensen.

➜ Live-acts en typetjes op maat
Ondanks ons ruime aanbod aan typetjes en acts, snappen wij als de beste dat je soms op zoek bent naar iets anders. Daarom helpen we je met veel plezier aan de juiste acteur, in bijpassende kleding, met de juiste act: geheel op maat. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, dan komen wij met een passend voorstel.

➜ Trainingsacteurs
Acteurs zijn ook voor educatieve doeleinden onmisbaar. Zo leert men op deze manier slechtnieuwsgesprekken voeren, producten of diensten verkopen en om te gaan met moeilijke situaties. Tijdens uiteenlopende rollenspellen ga je aan de slag met één of meerdere van onze acteurs, met als doel ervaring op te doen en theorie om te zetten in praktijk, om zo het optimale resultaat te behalen. Daarom zijn trainingsacteurs van onschatbare waarde en een waardevolle investering.

➜ Televisie en reclame
'Hey biertje!', 'Goeiemoggel!', 'Nu even niet!'... allemaal kreten uit 's Nederlands bekendste reclames. Naast dat hier een sterk staaltje marketing achter zit, waren deze reclames nooit zo populair geworden zonder de juiste acteurs. Zij zorgen ervoor dat de boodschap blijft hangen, door deze met een sterk staaltje humor en inlevingsvermogen over te brengen. Wij denken graag mee over de ontwikkeling van een personage, om ook jouw boodschap op een gepaste manier over te brengen. Onze acteurs staan te springen!

Meer informatie? Stuur ons een mailtje, appje of chatberichtje, bel ons of bezoek ons kantoor!

Aan de slag als acteur of entertainer bij Entertainmenthuis? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +31 (0)6 - 51 74 15 92.

Wat een keuze...

Daarom helpen we graag de juiste te maken. Je kunt met ons appen, bellen, live chatten of koffie drinken. Wil je dat we contact met jou opnemen? Vul dan dit formulier in!

Let us entertain you!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.